Kundekommentarer

Kvalitet og rimelig pris i ett. De tar seg av alt arbeid fra annonsedesign til sosiale medier. Åpenbart vil vi holde oss til Hashtag media for alltid.
norwegian
Norwegian Models
Dersom du ønsker å jobbe med de beste innen sosiale medier, er Hashtag media Productions det eneste byrået som finnes.
The Lounge
Han har virkelig utført det vi har forestilt oss og det til en virkelig lav kostnad; jeg anbefaler ham på det aller sterkeste.
Daniel Norman
Jeg takker staben hos Hashtag media så mye for hjelpen til å skille oss ut i vår egen region og til å forholde oss i fronten på sosiale medier sammenlignet med våre konkurrenter.
Floridita Cuban Bar
Vil tilbyr våre tjenester spesielt i Tyskland og i mange land over hele Europa, inkludert Skandinavia. Vi begynte med kun en nettside, men nå følger Hashtag media opp og redigerer alle våre annonser over hele landet. Jeg takker staben og Herr Ates veldig mye.
Frigopanel
Han har utvidet horisonten vår på mange områder. Han belastet ingen ekstragebyrer selv om vi ba om justeringer i menyen flere ganger. Vi takker deg inderlig.
Mekan Restaurant
Jeg var ikke anerkjent i min region. Dette har vært et kontinuerlig problem. Han har virkelig gjort meg synlig. Jeg takker ham så mye.
Panchos
Han er virkelig en legende innen annonsering.
Thomas Rens Skomaker
Vi forsøkte å utføre forretninger med mange firmaer før vi møtte Hashtag media firma, men nå kan vi håndtere alt vårt arbeid med bare ett firma. Vi kan få et bedre resultat enn vi forestilte oss siden alt arbeidet utføres av ett enkelt firma. Vi takker ham og hans stab riktig så mye.
Nesodden frukt & grønt
De omfavnet bedriften min mer enn jeg gjorde. De valgte å holde seg til den beste kvaliteten enn å ta den enkleste veien. Jeg takker ham så mye for å gjøre jobben med kvalitet, mye bedre enn det jeg forventet.
TurNor
Vi takker Hashtag media team riktig så mye for å stå med oss hele veien til tross for at vi hele tiden var ubesluttsomme. De gikk fullt inn for å produsere den beste kvaliteten, og de har klart det.
Ozan Arikan
Arbeidet han har gjort er virkelig fantastisk. Han har administrert våre kontoer på sosiale medier i 8 måneder. Jeg skulle ønske jeg hadde funnet dette firmaet tidligere.
Lemongrass Restaurant
Vi har hatt mange ulike forespørsler som ikke var inkludert i kontrakten siden dagen vi inngikk en avtale. Han har ikke fakturert eller tatt gebyrer for noe av dette arbeidet. Resultatet av arbeidet og designene var virkelig fantastiske.
Saray Restaurant
Jeg lurte på hvorfor en skomaker skulle trenge annonsering, men han beviste overfor meg at det var viktig. Jeg takker ham inderlig for designene han har skapt for meg.
MasterFix
Hashtag media firma utfører alt annonseringsarbeid for vårt selskap og partnerselskaper. Vi takker ham fra bunnen av hjertet. Bedriftsidentiteten han har gitt oss er uvurderlig.
Efem Holding
Alt arbeidet han har gjort er virkelig fantastisk. Vi takker inderlig staben som har bidratt.
Nortib
Vi har operert i kjøttindustrien i Norge i mange år. Vi forsyner mer enn 500 restauranter med kjøtt på regelmessig basis. Vi har imidlertid innsett at vi frem til nå har hatt utrolig mange feil i presentasjonen vår. Vi takker ham for at han har tatt oss et skritt videre med alt sitt arbeid med katalog og andre design.
Best Food
Han imponerte meg virkelig med annonsene for sosiale medier. Jeg vil utvilsomt anbefale ham.
Americo Des Santos
Han har gjort en fantastisk jobb innen modellfotografering. Gratulerer.
International models
Den store åpningen vår skjedde i starten av sommersesongen da alle mennesker var på ferie. Vår frykt var at ingen ville komme. Vi hadde mer enn 5000 mennesker som kom innen de 4 første dagene etter åpning ved hjelp av annonsene og arbeidet han hadde gjort. Videre er det elektroniske menydesignet virkelig unikt og spesielt. Takk, Hashtag media 😊
Kebab Kompaniet
Jeg jobber med Hashtag media for deres kvalitet selv om jeg bor i Sverige. Jeg mener personlig at de er de beste i Skandinavia. Jeg går god for ham.
Abbe Kavak
Hashtag media gjorde vår åpningsdag uforglemmelig. Han lagde flotte kataloger med alle våre rabatterte produkter, noe som tiltrakk seg flere kunder til åpningen vår. Hans firma er høyt anbefalt.
Sultan Marked
Vi har holdt møter med mange firmaer, men ingen av dem kunne love halvparten av det Hashtag media har lovet oss. Dessuten er prisen halvparten av det andre firmaer krever.
Chair
Han har utført alle våre design og enhver type prosjekter i reklamens navn, fra vår nettside til korte annonser, kontoer på sosiale medier og menydesign. De har overrasket oss med gaver og de har alltid sendt oss dedikert design i tråd med avtalen vi inngikk. Jeg kan alltid gå god for Hashtag media.
Papyon
Som Pancetta Pizza har han utført alt av annonsering og design, fra nettsiden vår til våre kontoer på sosiale medier. Jeg innså at jeg hadde funnet det rette byrået da resultatet ble likt av kundene våre.
Pancetta Pizza
Det er utrolig, men sant at han ikke belaster noe ekstragebyr for en årlig avtale. Han utfører alt arbeid for oss, fra kontoer på sosiale medier til vår nettside, flygeblader og meny – og det med suksess. Settes veldig stor pris på.
Anatolia Restaurant
Vi har fått så mange gode annonser som egner seg til vårt navn og som beskriver oss veldig godt; det er ikke mulig å ikke bli imponert. Vi takker dere så mye.
Doğan Yumurtacılık
Jeg anbefaler ham virkelig dersom du leter etter den beste. De har en annerledes metode for avertering. Han har båret oss til topps i sosiale medier i løpet av kort tid.
Couch
Vi trengte en fin katalog for vårt dessertutsalg. Han leverte prosjektene på veldig kort tid. Jeg takker ham så mye.
Cookies By Mina
VI trengte tjenestene hans for nettsiden og mobilapplikasjonen vår. Han leverte prosjektene mye raskere enn avtalt leveringstid sammen med mange gaver som ikke var inkludert i avtalen. Vi takker ham inderlig.
Sofia Rens Skomaker
Vi hadde alltid et problem angående bedriftsidentiteten. Vi var ikke i stand til å uttrykke oss i sosiale medier og på digitale plattformer fullt ut, og dette hadde konstant skapt problemer for oss. Til vi møtte Hashtag media. Vi takker ham og hans stab så mye.
Real frukt & grønt
Best Food er blant de største kjøttfirmaene i Norge. Vi har alltid hatt et problem med bedriftsidentiteten. Vi kunne ikke finne nøyaktig det vi lette etter selv om vi hadde møter med mange firmaer. Hashtag media firma har alt en virksomhet kan drømme om under ett tak. Vi takker ham fra bunnen av hjertet.
Best Food