Unike ideer.

VI ER MESTRE I DENNE FORRETNINGEN


La oss si at du har ansatt en spesialist på sosiale medier. Den ansattes lønn og utgiftene dine vil kun la deg kunne administrere dine sosiale medier. En person du har ansatt vil arbeide 7,5 timer per dag og 37,5 timer i uken. Med andre ord vil det være et problem å håndtere et cyberangrep eller andre uheldige hendelser som kan skje utenfor arbeidstidene.

Hva lover vi kundene våre?

Vi lover å:

  • Levere raske løsninger og foreta umiddelbare handlinger for kundene våre under en krise eller ved nødstilfeller dersom det skulle forekomme et angrep på sosiale medier. Ikke bare i én dag, men hver dag.
  • Se til at nytt innhold vil deles på dine sosiale medier hver dag. Vi er med deg med tanke på dine umiddelbare designbehov og andre behov.

nyskapende.

Så var det andre firmaer

Mange andre firmaer vil kun administrere dine sosiale medier. En person som håndterer sosiale medier vil kun gi deg en god håndtering av kontoen. Men hva med catchy innhold? Det å skape fengende innhold er et must i denne forretningen. For en god annonse, trenger du:

  • En god grafisk designer
  • En god fotograf for å beskrive produktene og tjenestene dine på den best mulige måten
  • En videostab for å filme videoene dine
  • En dronespesialist
  • En spesialist som skaper og redigerer videoer for korte reklamer og teasere.
  • En stab som kan møte kravene dine med tanke på animasjon, som nylig har blitt en av de mest populære annonsene
  • En førsteklasses analytiker

Og andre lignende teammedlemmer.

Så hva kan vi tilby deg?

For det første inngår vi en avtale om alle de relevante behovene til et firma hva gjelder annonsering i stedet for å inngå en avtale kun for administrasjonen av firmaets sosiale medier.

Vi tilbyr tjenester for administrasjon av sosiale medier, innhold på sosiale medier, fotografering, nettside, mobilapplikasjoner, flygeblader og andre lignende felt.

For eksempel:

La oss si at du har en restaurant. Vi forsyner deg med alle de relevante behovene du har for restauranten din; alle menydesign, inkludert de elektroniske og normale, administrasjon av sosiale medier, nettside, mobilapplikasjoner, videoer, kunngjøringer ved spesielle anledninger/høytider, kundeanalyser, undersøkelser av kundeforventninger, fotografering når du trenger det og alt du kan tenke deg. 

Dersom du også ønsker å tilby tjenester internasjonalt, utfører vi infrastrukturarbeidet for deg med annonser og verk på ulike språk før du i det hele tatt bryter deg inn på markedet i det tenkte landet.

La oss komme i gang.