ADMINISTRASJON AV SOSIALE MEDIER

Sosiale medier er så viktige at en ikke bør overlate dem til tilfeldighetene! Sosiale medier er noen av de viktigste verktøyene å bruke for å skille deg ut fra konkurrentene, opprettholde interaksjon med kundene dine og styrke varemerkeimaget ditt.

Sosiale medier er effektivt ikke bare for dine potensielle kunder eller kunder som bruker Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest eller Foursquare, men også for deg som vil befinne deg på toppen i søkeresultatene til Google, Yandex eller Bing.

Påvirkningen av sosiale medier har økt 4 ganger siden 2006 og har nå for tiden effekt på alle områder. Du kan øke effektiviteten til varemerket ditt og doble salgstallene dine takket være sosiale medier som gir en av de fineste kommunikasjonsformene. 

Effektiv strategi for sosiale medier

Den beste strategien for din sektor, målgruppe og varemerke skapes av Hashtag media’ ekspertteam. Du vil kunne oppnå målene dine med den rette strategien som vil skapes av Hashtag media. Så hva vil Hashtag media gjøre for at du skal kunne bruke sosiale medier effektivt? Vårt ekspertteam innen Inbound Marketing vil hjelpe deg med oppdaterte strategier på grunn av sin erfaring med sosiale medier. 

HVOR STOR ER VÅR KUNDETILFREDSHET?

Vi har skapt mer enn 2000 design og reklamer for nesten 45 firmaer på 1 år. Du kan ta en titt på referansene våre. Vi er blant de sjeldne firmaene som oppnår 100% kundetilfredshet.

Vårt team for sosiale medier

1- VI UTVIKLER DIGITALE MARKEDSFØRINGSSTRATEGIER MED ET TEAM PÅ 20 MEDLEMMER. VI ER EN AV DE MEST AKTIVE BYRÅENE FOR SOSIALE MEDIER I NORGE.

Vi administrerer ikke bare dine kontoer på sosiale medier, men utvikler også din digitale markedsføringsstrategi med våre eksperter på sosiale medier, tekstforfattere, grafiske designere, animasjonseksperter, fotografer, analytikere og video- og dronestab.

 

2- ALLE VAREMERKENE VI JOBBER MED HAR OVERLATT ALLE SINE FØLGERE TIL OSS

Vi administrerer en av de største samfunnene i Norge. Vi er godt klar over vårt ansvar, makt og innflytelse. Vi når et publikum som er større enn de fleste nasjonale avisene.

3- KUN SOSIALE MEDIER?

Vi tilbyr ubegrenset service til alle kundene våre, uansett hva de krever innen annonsering og design.

4- VAREMERKER VI JOBBER MED FINNER DERES NYE KUNDER FRA SOSIALE MEDIER OPPTIL 50% AV TIDEN.

Vi tilbyr tjenester innen annonsering for sosiale medier og internett med vårt team som består av 20 medlemmer.

Hvorfor internettreklamer?

Internett, bortsett fra å være en alternativ kanal i nylige år, er den enkleste måten å nå målgruppen med minimale kostnader. En TV-reklame kan nå store masser som sannsynligvis ikke vil være interessert i våre produkter/tjenester. Det er sant at det gjør et inntrykk. Du vil kun kunne redusere averteringsutgiftene dine ved å nå målgruppen. Du vil ikke bære de kostnadene som oppstår fra massene som ikke er interessert i produktene og tjenestene dine.

Tilbakemeldingen kan enkelt beregnes

Dersom målet ditt er å raskt lykkes og se hvor mye annonsering koster deg og hvor mye du vil tjene på dette, er internett den eneste kanalen som kan oppnå dette uten ytterligere undersøkelseskostnader. Annonsering kan rapporteres i en slik detalj at det vil kunne koste tusenvis av norske kroner å utføre en lignende undersøkelse på annet vis. Resultatene vil analyseres og påfølgende annonseringskampanjer vil opprettes i henhold til disse. I dag finnes det selv firmaer som velger byene de vil gi franchise til og som distribuerer annonseringsbudsjettene sine i henhold til antall besøkende ved å bruke disse analysene. 

De er spesialiserte

Du kan for eksempel referere brukere som søker etter «webdesignkurs» og som bor i Oslo og bruker internett mellom kl. 10:00 – 17:00 til din nettsides lenke for webdesignkurs ved å vise dem annonser med tittelen «webdesignkurs i Oslo». Kan det bli mer spesialisert enn dette?

De kan endres

La oss si at du har trykket en brosjyre og har begynt å distribuere den. Du legger merke til at du har gjort et stort feiltrinn og har trykket feil innhold/bilder. Det var den økonomiske brøleren! Men når det kommer til internett, har du muligheten til å forandre innholdet i kampanjen din til enhver tid og ethvert sted. 24/7.

De er rimelige

Det er den rimeligste kanalen du kan annonsere i tråd med budsjettet ditt. Du kan ha et budsjett på 1 krone til 1 million kroner daglig og holde budsjettet ditt.

Du kan raskt få resultater

Dersom du bestemmer deg i dag og begynner i dag, kan du få resultatene dine i dag. Vennligst skynd deg dersom magien av internettannonsering ennå ikke har berørt varemerket ditt. 

Google AdWords-annonser

Annonser i søkenettverk

En annonse for nettsiden din vil plasseres nær toppen når et søk utføres med nøkkelord i Googles søkenettverk. Og det dessuten i enhver by, ethvert land og på ethvert språk du måtte ønske.

Annonsering i displaynettverk

Dine bannerannonser publiseres på relaterte eller populære nettsider. Vi kan utføre målretting mot interessefelt. Du kan for eksempel nå brukere som nylig har søkt etter møbler med tanke på et møbelmerke.

Shopping-annonser

Dersom du har en nettbutikk, bruker vi shopping-annonser som skiller seg ut med produktbilder, priser og beskrivelse i Googles søkeresultater. 

Videoannonser 

Vi kan vise videoene dine på YouTube og andre videosider målrettet mot interessefelt.

Remarketing

Vi sporer brukere som besøker nettsiden din. Brukere ser bannerne dine når de besøker millioner av nettsider som Facebook, Aftenposten eller Sol.no innen displaynettverket. Dermed vil muligheten for at potensielle kunder som sjekker ut produktene og tjenestene dine til slutt velger deg øke. Remarketing gir effektive resultater for alle virksomheter som jobber med B2B og B2C. Det forsikres at de kundene du har jobbet med før ikke vil glemme deg.

Facebook-annonser 

Vi kan annonsere målrettet på Facebook i henhold til hundrevis av faktorer som interesseområder, alder, kjønn og sivilstatus. Facebook har forbedret sin annonseringsmodell betraktelig i nyligere år og har blitt uunnværlig for mange varemerker. Annonseringskategorier vi bruker på Facebook:

FACEBOOK-ANNONSER FOR ENGASJEMENT PÅ SIDEINNLEGG

Dette tjener til å maksimere likes, delinger og kommentarer på innleggene. Vi anbefaler å bruke et daglig budsjett til annonser for engasjement på sideinnlegg i tråd med merkets målsettinger.

ANNONSERING AV DIN FACEBOOK-SIDE – EN ØKNING AV LIKES PÅ DIN FACEBOOK-SIDE

Vi bruker antall følgere på din Facebook-side for å gjøre dem flere. Hashtag media lar deg få et maksimalt antall følgere til minimale kostnader ved å segmentere din målgruppe.

FACEBOOK GEO-MÅLRETTING – FÅ TILGANG TIL MENNESKER SOM BEFINNER SEG I NÆRHETEN AV VIRKSOMHETEN DIN

Vi bruker dette for lokale virksomheter. For eksempel vil det å ha tilgang til brukere innenfor take-away-området maksimere avkastningen på investeringen av annonsen for pizzeriaen som kun har ett distrikt som målgruppe. 

FACEBOOK-ANNONSERING FOR ØKT MERKEBEVISSTHET

Til forskjell fra annonser for engasjement på sideinnlegg, maksimerer vi tilgangen og Ad Recollection Rate, ikke interaksjonen. Innleggene dine når det største antallet brukere med det minste budsjettet.

TILTREKK MENNESKER TIL NETTSIDEN DIN OG ØK TILBAKEMELDINGER MED FACEBOOK

Vi definerer tilbakemeldingen på nettsiden din. For eksempel kan en tilbakemelding bety å fylle ut et kommunikasjonsskjema for ett firma og det kan bety å logge inn på kontaktsiden for et annet.

FACEBOOK-ANNONSERING FOR POTENSIELLE KUNDER

Dette er en av de populære Facebook-annonseringskategoriene i nyligere tid. Vi samler direkte kontaktinformasjonen til menneskene (ved å få deres tillatelse) som er interessert i din annonse uten å logge seg inn på din nettside. Dette er informasjon som umiddelbart vil sendes til deg via e-post på grunn av modulen vi har forberedt. For eksempel, la oss si at et byggefirma publiserer annonsen deres (video og/eller bilde) i byen det har målrettet som sitt nye prosjekt. Interesserte parter kan søke på prosjektet og samtykke til å dele deres kontaktinformasjon med firmaet. Dette er en veldig effektiv annonseringskategori for mange sektorer. 

FACEBOOK-VIDEOANNONSER 

Dette er mye rimeligere sammenlignet med annen videoannonsering. I tillegg kan vi vise videoer på under ett minutt