FOTOGRAFERING

DU KAN SE PRØVEFOTOGRAFIENE

Sektorløsninger for fotografering

Alle tar bilder, men ikke alle kan fotografere profesjonelt! Dersom du ønsker kvalitetsbilder og tilfredsstillende resultater, må du arbeide med et erfarent team. Det er opp til deg å utgjøre en forskjell med institusjonell fotografering, privat-, ute- eller konseptfotografering!

Benytt deg av profesjonell fotografering som vil vises i kataloger og magasiner, dekorer familiealbum, promoter byer eller lokaler og promoter produktannonser.

 • Profesjonelle fotografer
 • Førsteklasses utstyr
 • Institusjonelt perspektiv
 • Fotograferingstjenester verden over

 

MODELLFOTOGRAFERING

            Vi utfører aktivt modellfotografering i forbindelse med registreringer for mange byråer i tillegg til fotografering av ditt firma og katalog. Vårt firma arrangerer også porteføljevideo, søknadsvideo og søknadsdokumenter for nye ansikter som ønsker å bli modeller.

FOTOGRAFERING FOR SOSIALE MEDIER

            I takt med at Instagram og Facebook er blitt kommersielle felt i det siste, har kvaliteten på delte fotografier blitt viktigere. Kvaliteten og stilen på produktfotografiene er blitt faktorene som direkte påvirker salget. Under disse omstendighetene har vi fokusert på komposisjonell fotografering og fotograferingsstil for produkter for å øke den visuelle kvaliteten for kundene våre…

PRODUKTFOTOGRAFERING 

                        Fotografier av høy kvalitet innenfor produktfotografering er en av de beste verktøyene for å selge produktene dine. Vi er glade for å hjelpe våre kunder med å øke deres produktsalg innenfor en lang rekke kategorier og med å skape en effektiv merkebevissthet.

FOTOGRAFERING AV BOLIG

Dersom du ønsker å leie ut eller selge eiendom, trenger du først det rette bildet.

Du kan få tatt bilder av huset ditt og kontoret av våre erfarne teammedlemmer uten høye kostnader. Det eneste du trenger å gjøre er å ringe oss.

 For å få eiendommene sine enkelt leid ut og solgt, brukes nå for tiden nettsider og digitale annonser. Internett og digitale muligheter har oppnådd et vesentlig gjennombrudd innen eiendomsmarkedsføring. Skjønt digitale plattformer forenkler mange ting, er de imidlertid ubrukelige dersom det ikke finnes noe forsøk på selektivitet eller kvalitetsinnhold. Standardlisting på nettsider og markedsplasser som publiserer utleie og salg av eiendom er ikke nok til å få annonsen ut. Høye averteringskostnader må betales for å promotere annonsen og få den ut.

Nettsider som Finn.no, som fungerer som en mellomplattform innen salg og utleie av eiendom, formaner medlemmene sine til å bruke gode bilder som beskriver eiendommen nøyaktig fordi det øker sjansene for at annonsen blir lagt merke til.

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Se for deg en dag som du vil kunne huske hver detalj av resten av livet ditt. Vi, som Hashtag media Productions, har bygget opp en uforgjengelig tillit for mennesker og institusjoner ved å holde løftene våre for engangskunder både innenlands og utenlands. Vår selvtillit er basert på de gode minnene vi har samlet med menneskene vi har formet vennskap med som et resultat av tjenestene vi har utført for dem. Det å stå sammen med mennesker i deres mest spesielle øyeblikk og det å forevige dem… Det er det vi elsker! Dersom du også ønsker å forevige dine spesielle anledninger, husk at vi har en kopp kaffe også til deg…

GASTROFOTOGRAFERING

            Gastrofotografering er noe enhver fotograf ønsker å oppleve siden det behager både øyne og mage. Gastro- og drikkefotografering er mer fordelaktig sammenlignet med andre fotograferingstyper når det kommer til visualitet og visuell appell. Disse fotografiene finner sine egne plasser i menyer og på nettsider med sine vidstrakte bruksområder. En profesjonell gastrofotograf fanger menyene på restauranten, kafeen eller puben din med profesjonell fotografering som øker appetitten hos kundene dine.

Ingen av oss kan takke nei til et godt tilberedt middagsbord, et velrepresentert måltid eller en tilfredsstillende dessert. Derfor vil bilder i menyen være det eneste vi kikker på i enhver restaurant eller kafé. Det er her gastrofotografering kommer inn i bildet. Vi blir stimulert til å bestille det måltidet vi liker utseendet til. Samtidig vil kokebøker vi ser hos bokhandlerne virkelig fascinere oss med deres kvalitetsbilder. Derfor har visualitet en spesiell plass i drikke- og gastrofotograferingssektoren. Våre teammedlemmer bidrar til annonsering av ditt sted innen denne herlige fotograferingsgrenen ved å utføre profesjonell gastrofotografering og tjenester tilknyttet dette.

Alle tar bilder, vi utgjør forskjellen!

Hvorfor gastrofotografering?

Overbevis kundene dine!

Gastrofotografering, som er en averteringsmetode restauranter, kafeer og puber ofte bruker, er den overbevisende faktoren som får kunden til å bestille et måltid på menyen. Videre kan mat- og drikkemerker også bruke bildene av måltidene på forpakninger og i reklamer. Det er for eksempel mulig å se et måltid tilberedt med et berømt olivenoljemerke eller måltider tilberedt med produkter til et kyllingmerke. Dermed høynes interessen for potensielle kunder. 

Gastrofotografering er blitt mer attraktivt på grunn av teknologiutviklingen. Du kan avertere drikkene og måltidene dine ved hjelp av en vellykket gastrofotograf som forteller en historie med fotografiene sine. Du vil skape en annerledes atmosfære med studiofotografering eller fotografering ute i friluft.

Med profesjonell gastro- og drikkefotografering, vil du kunne:

 • Beskrive menyene dine bedre.
  • Annonsere restauranten, kafeen eller puben din. 
  • Representere varemerket ditt bedre til kundene dine. 
  • Ha profesjonelle gastrobilder. 
  • Opptre på TV, i magasiner og aviser. 
  • Ha kvalitetsbilder å publisere på sosiale medier. 
  • Nå ut til flere mennesker. 
  • Være blant bedriftene som foretrekkes og lovprises.

Med standard gastro- og drikkefotografier:

 • Smaken på maten din vil aldri tiltrekke seg oppmerksomhet, uansett hvor herlig den er. 
  • Du vil feilrepresentere menyene dine. 
  • Du vil forkludre imaget til virksomheten din. 
  • Du vil begynne å miste kunder. 
  • Du vil ikke tiltrekke deg oppmerksomhet fra potensielle kunder. 
  • Du vil redusere muligheten for at varemerket ditt vil vises i magasiner og aviser. 
  • Du vil ikke kunne utføre annonseringen på sosiale medier med god kvalitet. 
  • Du vil gi et inntrykk av å være en amatørbedrift.

VENNLIGST KONTAKT OSS FOR Å FÅ INFORMASJON ANGÅENDE ANDRE FOTOGRAFERINGSTJENESTER