LOGODESIGN

Logodesign må skapes ved å planlegge det i tråd med sektoren og målgruppen til firmaet og i tillegg med de påkrevde analysene siden det vil representere firmaets varemerke og firmaet vil bruke det i ethvert arbeid og på enhver plattform det vil skape. Effektive og funksjonelle logodesign er det viktigste kravet for at annonseringsaktivitetene dine skal kunne lykkes siden alle kommunikasjonsprosjektene til firmaet ditt vil designes i samsvar med logoen din som en måte å skape integritet. En logo må være enkel for å være effektiv. Logoer til store bedrifter verden over setter de beste eksemplene for dette.

En logo må matche ånden og sektoren til varemerket. Den må designes på en måte som gjør at den enkelt kan brukes på enhver plattform slik at den ikke skaper noen ekstrakostnader. I tillegg må et vellykket logodesign definitivt være iøynefallende. En god logo må feste seg i menneskers sinn.

Hashtag media Productions skaper logodesign med tanke på varemerkets ånd der institusjonell integritet oppnås, det gis økt verdi til firmaet og varemerkets image gjennom førsteklasses research med en profesjonell stab. I samsvar med sektoranalyse, analyse av målgruppe og referansemålinger, skaper vi effektive logodesign som vil gi varemerket ditt økt verdi.